Workshops

Leer vliegen over onze pumptrack!

Samen met je vriendengroep of organisatie ervaren hoe het is om over een pumptrack heen te vliegen? Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring tijdens een workshop pumptrack. Tijdens de workshop zorgen we ervoor dat je de juiste technieken leert en ervaart hoe gaaf de pumptracksport is. We leren je om te pompen en je eigen kracht te gebruiken zonder dat je moet trappen of afstappen.

Tijdens de workshop wordt er voor speciale pumptrack fietsen de juiste bescherming gezorgd zodat jullie op een veilige manier leren kennismaken met de pumptrack. Hebben jullie fanatieke mountainbikers en BMX'ers met eigen fietsen en bescherming? Super, dan zijn jullie al een stapje verder en kunnen we meteen aan de slag met het werken aan jullie skills!

Onze instructeur zal zowel in groepsverband als individueel tips geven om beter over de track te racen. Op het einde van de workshop vindt er nog een kleine wedstrijd plaats waarbij jullie kunnen strijden voor een podiumplek.

Onze pumptrack workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Voor een sessie heb je minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers nodig. Wil je graag met meer mensen komen? Geen probleem, dan zorgen we voor een aangepast programma.

Workshops vanaf € 17,00 per persoon

Meer mogelijkheden?

<< bekijk het totale aanbod