Vriend van Watersley

Watersley Sports & Talentpark is 30 hectare privéterrein in een groene, bosrijke omgeving met een uitdagend MTB-parcour en Pumptrack. Alle mensen die gebruik wilt maken van onze faciliteiten kunnen tegen een kleine bijdrage Vriend van Watersley worden. Met dit lidmaatschap mag je gebruik maken van het MTB parcours en Pumptrack op Watersley Sports & Talentpark.

Met Vriend van Watersley willen we mensen betrekken die willen bijdragen aan de ontwikkeling van Watersley Sports & Talentpark tot een denkbeeldige magneet voor jonge talenten over de hele wereld. Naast vaste bewoners en andere gasten zijn alleen Watersley partners en Watersley Friends met een lidmaatschap welkom op het park.

Voor deelnemers van de groepslessen is het lidmaatschap inbegrepen.

Besteding van lidmaatschapsopbrengsten
100% van de opbrengst van lidmaatschappen wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van Watersley Sports & Talentpark.

Lid worden
Het lidmaatschap staat open voor individuen en verenigingen die gebruik willen maken van of betrokken willen zijn bij Watersley Sports & Talentpark voor sportieve of zakelijke doeleinden.

Een lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december. Tussentijdse inschrijvingen zijn mogelijk vanaf 1 augustus met 50% korting. Als Vriend van Watersley ontvangt u een exclusief legitimatiebewijs, zodat u zich altijd kunt 'identificeren' als Vriend van Watersley. Lidmaatschappen zijn jaarlijks opzegbaar. U ontvangt de factuur voor het lidmaatschap en uitnodigingen voor evenementen per e-mail.

Dag ticket

€ 5.00

Aanvragen

Jaar lidmaatschap

€ 25.00

Aanvragen

Route

Watersley 37, 6132 KA Sittard

Met de auto

Je kunt je auto gemakkelijk parkeren op verschillende plekken in het park.

Openbaar vervoer
Watersley is goed bereikbaar met het openbaar vervoer binnen 10 minuten. Vanaf station Sittard vertrekken 3 bussen per uur naar Watersley, lijn 36, 37 & 40.

Met de fiets
Natuurlijk is er de mogelijkheid om met de fiets te komen. We hebben verschillende plekken om je fiets gratis te stallen.